Hesteoplevelser i Region Hovedstaden:

Kommuner – alfabetisk:

Farum Kommune

Fit2Ride  Farumvej 135, 3520 Farum. Ferieophold med mulighed for undervisning/behandling. Ny bolig ved siden af ridebane, bokse og folde. Lige op til fredet skovområde med 24 km ridestier.

Gribskov Kommune

B&B Høveltegård  Græstedvejen 38, 3250 Gilleleje. B&B i 4-længet gård med høhotel og bokse. Kort tur med hestene i trailer til skønne rideområder i Gribskov og Asserbo Plantage. Tæt på Søborggård Hestecenter.

Halsnæs Kommune

HH-Hestemassage  Kommer i hele region Hovedstaden. Hestemassage, Bevægelsesanalyse, Stretching, Bindevævsmassage.

Højbakkegaard  Bogbinderivej 11 A, 3390 Hundested. Hestehotel med fold, bokse og 2 værelser til ryttere, halvpart på hest, guidede ture, Shetlandspony til børn, hestevognskørsel, bryllupskørsel og hestetransport. Bondegårdsferie, klappedyr, salg af gran, kartofler, frugtvin, lammekød og spegepølser af egne frilandsgrise. 

Helsingør Kommune

Nord Hesteterapi  Danstrupvej 27G, 3480 Fredensborg. Helhedsorienteret, afspændende og afstressende behandling for hesten, som gavner den både fysisk og psykisk. Hjælper også ejer/rytter.

Hillerød Kommune

Dalhoff Moll’s trailertræning Roskildevej 98, 3400 Hillerød. I hele DK: Hjælp til træning i læsning af hest i hestetrailer, 6 trins program, gode råd til kørsel med hest, transport fra A til B. Monty Roberts metoden.

Dansk Rideterapeutisk Center  Præstehøjvej 8, Lille Lyngby. 3320 Skævinge. Èn til èn undervisning, horsemanship, rideture for ikke-ryttere og personer med psykiske lidelser.

FrederiksborgCentret  Milnersvej 39, 3400 Hillerød. Hillerød Horse Show hvert år i september: den største indendørs hestemesse øst for Storebælt med clinics, hestefaglige foredrag, behandlere, dressurtræning og heste- og rideudstyr.

Intelligent Touch Præstehøjvej 10, Lille Lyngby. 3320 Skævinge. Terapi, Behandling af hest og rytter, Kurser, Workshops, Spirituel ridning og musik.

Letridning Gl. Frederiksborgvej 6, 3400 Hillerød. Rytterskole med fokus på hestevelfærd og undervisning i anatomi, håndtering, horsemanship, indlæringspsykologi og adfærdsbehandling. Undervisning på egne og lejede heste og hjælp til trailerlæsning. Guidede rideture i St. Dyrehave og Hestehotel. 

Tårnby Kommune

Amager Ridetur  Tømmerupvej 261. 2791 Dragør. Naturridning, Rideterapi, Mindfulness og ridning, Dagture, Introduktion og leg og læring for børn, Trækture for børn.

 

Kommuner – geografisk:

 

Kommuner i Region Hovedstaden

 

Savner du en udbyder på listen? Har du fundet en fejl? Er du udbyder, og vil du gerne have et link til dit sted på ferierytter.dk? Kontakt FerieRytter!