Gæsteblog

FerieRytter inviterer alle med interesse for hesteturisme i Danmark til at gæsteblogge på FerieRytters hjemmeside.

Vi ønsker at øge opmærksomheden om SHIT: Special Horse Interest Tourism i Danmark, og dermed gøre denne gren af turismesektoren kendt og ligeværdig med andre SIT grene, såsom golf, fiskeri, vandring, cykling….

Vi forestiller os, at der kunne være interesserede gæstebloggere fra hestesportsforbund, turistorganisationer,  naturorganisationer, politikere, byrådsmedlemmer, udbydere af hesteoplevelser, brugere af hesteoplevelser, handicapforbund, avlsforbund, stutterier og mange andre.

Er du interesseret i at bidrage med et blogindlæg, vil vi gerne høre fra dig.
Send en mail til info(at)ferierytter.dk eller ring på 60779023 og få en snak først.

Vi forbeholder os de redaktionelle rettigheder på alle blogindlæg. Alle indlæg godkendes af dig som forfatter inden de bringes. Alle blogindlæg skal have et foto, og hvis du leverer dette, skal du have rettigheder til fotoet inclusiv retten til at bruge det på FerieRytters hjemmeside.

Læs gæsteblogindlæg

Carstens blog

Wanderreiter Carsten Nordenhof

Carsten Nordenhof og Annelise Bach Nielsen på FerieRytters stand på Hesteliv 2013 i Hillerød

FerieRytter har været så heldige, at vi har fået Carsten Nordenhof til at blogge om sine lange ture til hest.
Carsten lærte vi at kende, da han i 2013 kom ridende fra Skibby på Sjælland og til Nordfalster, hvor han og Sheewa overnattede på folden ved siden af FerieRytter-hesten Pascha.
Carsten var på vej til Tyskland, og i vores netværk fandt vi hurtigt flinke hestemennesker, som hjalp med trailertransport til færgeoverfarten Tårs-Spodsbjerg.
Marie Kepp og Pascha fik mulighed for at ride sammen med Carsten og guide ham og Sheewa over Guldborg broen og igennem de dejlige skove på Lolland.

På turen hjem fra Tyskland ‘fangede’ TV2 Øst Carsten og Sheewa på landevejen og optog et lille indslag. De findes nederst på denne side: http://www.tveast.dk/artikler/cowboy-paa-landevejen?v=0_r5d4fqo7

FerieRytter har siden fulgt Carsten og Sheewa på Facebook og Carsten har troligt besøgt os på hestemesse i Hillerød og ‘Store Hestedag’ i Roskilde.
Efterhånden har et varmt venskab udviklet sig, og vi har haft stor glæde af at høre Carsten berette om sine ture.
FerieRytter har derfor forelagt Carsten idéen om at blogge – og han har heldigvis sagt ja. Carsten vil starte med at blogge om sin tur fra Danmark til Santiago de Compostela i Spanien – på sin islandske hest, Dagfari!
Vi håber I vil følge Carsten på bloggen hos FerieRytter, da han ikke kun er et dejligt hestemenneske – men også formår at give udtryk for sine hesteoplevelser på en charmerende måde.

Carstens blog er inddelt i passende afsnit og vil blive udgivet fra juli og til starten af august 2016.

Læs Carstens blog

Tillid mellem rytter og hest

Kontakt info:

Carsten Nordenhof, foredragsholder, underviser
email.: Carsten@nordenhof.dk

Langtursrytter siden 1994,
ca 40.000 km i sadlen i alt fra bjerge til enge og landevej til fodsti.
Beretninger fra mit liv i sadlen
Undervisning af rytter og hest i tillid og sammenhold
Undervisning i grundtræning og miljøtræning