FerieRytter kan kun skabe de gode hesteferiepakker ved hjælp af gode samarbejdspartnere. 

Vi samarbejder med offentlige og private – og gerne bredt.

Flere kommuner og naturparker er vores allierede i bestræbelserne på at udbrede hesteturismen i Danmark.

Vi er partnere i Naturpark Maribosøerne og sidder med i Brugerrådet her og også i Brugerrådet for Naturområde Guldborgsund.
Vi samarbejder med både Guldborgsund Kommune og Lolland Kommune og også med Business Lolland Falster.

Ved vores planlægning af Danmarks første Hesteturismekonference 2017 i Hillerød, havde vi et godt samarbejde med FrederiksborgCentret i Hillerød samt med sponsorerne for konferencen. Vi fik et samarbejde i stand med Rhys Evans fra HBL i Norge, der resulterede i udgivelsen af ‘Håndbog i Hesteturisme’ på forlaget FerieRytter.

Vi har i 2018 indledt et samarbejde med Erhvervsskolen HANSENBERG i Kolding. Sammen med dem kan vi tilbyde gratis kurser og netværk for hesteaktører vest for Storebælt. Kurserne ‘Danske Turismekompetencer’ er støttet af Dansk Kyst- og Naturturisme. 

Vi har et godt og udbytterigt samarbejde med Friluftsrådet, hvor vi har fået støtte til at etablere faciliteter for ryttere på Lolland–Falster. Dette har kun kunnet lade sig gøre gennem vores samarbejde med private lodsejere og administratorer af faciliteterne på hestehotellerne.

Vi har udvalgt gode B&B og Høhoteller til vores hesteferiepakker på Lolland-Falster og Sydsjælland og disse samarbejdspartnere er af stor værdi for vores udvikling af hesteturismen i dette område.

 

Desuden har vi indgået et samarbejde med Hjoernely.dk, ved Roskilde som sælger nye og brugte hestetrailere.
Her får FerieRytters kunder et Bonus Bevis ved køb af en ny Humbauer hestetrailer.
Bonus Beviset kan anvendes af  kunden til betaling Værdi  kr.1.000,00  på ekstra udstyr, reservehjul, Kamera, etc. i sammenhæng med køb af den nye trailer.