FerieRytter har siden 2012 arrangeret flere forskellige støtteridt.

Brystkræft er den sygdom, der rammer flest kvinder i Danmark – 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen. Derfor sætter Kræftens Bekæmpelse hvert år ekstra fokus på og indsamler penge til kampen mod brystkræft den 5. oktober med den landsdækkende aktivitet Lyserød Lørdag.

FerieRytter støtter indsamlingen og har arrangeret flere ‘Lyserøde Støtteridt’ hvor overskuddet er gået ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

2012: I marts afholdt Merethe Kepp et støtteridt ‘STØT BRYSTERNE’, hvor 10 ryttere red en tur på Nordvestfalster og indsamlede godt 2000 kr til Kræftens Bekæmpelse.

2012: I efteråret organiserede Merethe Kepp fra FerieRytter i samarbejde med Riderute Lolland-Falster et støtteridt med udgangspunkt fra Vilhelmsdal ved Guldborg Falster. Vi red i skovene ved Vennerslund Gods. Det indsamlede beløb på 5.896 kr gik ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

2013: FerieRytter deltog med turismebussen på Lyserød lørdag på Halstedhus Efterskole på Lolland.

2014: FerieRytter guidede 54 ryttere på ‘Ridt for Svanevig Hospice’ og både heste og ryttere fik en uforglemmelig oplevelse. Der blev afleveret 5.676 kr til lederen af Svanevig Hospice, og beboere og personale fik et smukt syn med alle equipagerne, der red hele vejen rundt om Hospice, så alle kunne se dem.

2019: FerieRytter arrangerede i samarbejde med Lammefjordens Grøntsagslaug støtteridt ‘Størt brysterne – 100 heste på Lammefjorden’. Ridtet udgik fra Besøgsmarken i Geopark Odsherred med deltagelse af 62 equipager  og det indsamlede beløb på 9.209kr gik ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.