Pressemeddelelse

Lyserød Lørdag 2019 sætter kulør på Lammefjorden

Lammefjorden er med i forreste række når Lyserød Lørdag for 12. gang rulles ud i hele landet. Lørdag den 5. oktober lægger Lammefjorden i Odsherred sig i den lyserøde sele for at skabe opmærksomhed om brystkræftsagen.

Foreningen FerieRytter arrangerer i samarbejde med Lammefjordens Grøntsagslaug 100 heste på Lammefjorden, hvor overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne.

Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark med ca. 4.700 nye tilfælde pr. år. 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen og det er baggrunden for, at vi sætter ekstra fokus på brystkræft den 5. oktober. Kilde: Kræftens Bekæmpelse.

Arrangementet finder sted på LYSERØD LØRDAG den. 5. oktober 2019 og koster 200 kr pr ekvipage.
Vi rider i tidsrummet kl. 10-14.

Vi rider 7 km på den inddæmmede Lammefjord under havets overflade ad veje og stier gennem grøntsagsmarkerne. Siden vi åbnede for online tilmeldinger på SPORTI i sidste uge er deltagerne strømmet til. Du kan tilmelde dig eventen til og med 1. oktober 2019, vi har dog sat et loft på maks. 100 deltagere

Hvis du har lyst til at ride med på et lyserødt ridt, skal du tilmelde dig på SPORTI og desuden medbringe din egen hest og være klædt i lyserødt– det er kun fantasien, der sætter grænser, når vi støtter brysterne.

Lammefjordens Grøntsagslaug er hovedsponsor, men vi har også fået hjælp til afvikling af eventen fra andre sponsorer bl.a. SPORTI og Geopark Odsherred. Desuden vil der være præmie til de flotteste udklædte ryttere i lyserødt :).

Vi sætter sikkerheden i top og inddeler derfor deltagerne i hold med maks. 10 ryttere som rider sammen med én af de 12 lokale rideguider og så har vi hyret et sikkerhedsværn til at hjælpe os igennem trafikken. Vi har også fået hjælp til at afvikle arrangementet af Odsherreds Dyrehospital, som kommer med praksisbilen.

Vi glæder os til at se Jer og Jeres skønne heste til en fornøjelig lyserød dag til fordel for brysterne.
Tilskuere er velkomne og der indsamles på dagen til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Der er start fra P-pladsen ved rundkørslen i Fårevejle Stationsby

På vegne af FerieRytter og Lammefjordens Grøntsagslaug.

 

Flot støtteridt

62 ekvipager deltog og der blev indsamlet 9.209kr der gik ubeskåret til Kræftens bekæmpelse. 

Se regnskab her: Regnskab Lyserød lørdag 2019