Pascha kigger ud over Østersøen
Pascha kigger ud over Østersøen

Bo med din hest på Bellingegård og rid i kongens skove – vælg pakke:

 

Bellingegård All Inclusive

 

 

‘… bøgen spejler sin top i bølgen blå.’

På Falsters østvendte kyst ligger de store bøgeskove helt ned til Østersøen, og gør Oehlenschlægers ord fra ‘Der er et yndigt land’ til sandhed.

Skovene ejes af  Det Classenske Fideicommis, der ejer godserne Corselitze og Næsgård på Falster og Fuglsang og Priorskov på Lolland. Corselitse har tidligere været ejet af Kronen, og Dronning Margrethe deltager en gang om året i en frokost på stedet – for at se til, at alt er vel …

Cortzelitseskovene omfatter ca 1700 ha, og strækker sig over 16 km på Falsters østkyst: hovedskoven med den smukke hovedgård, Corselitze, mellemskoven med Bønnet skov, Halskov vænge og Pomlenakke. Østerskoven med Hæsnæs og Hestehoved. Corselitzeskovene udgør dermed det største sammenhængende skovparti på Falster.

Her kan du ride kilometervis fra Corselitze Gods i syd til Næsgård i nord. Aflæg også det fredede område Halskov Vænge en visit. Her er toilet og vandhane  – og en dejlig græsplane. Området er spækket med gravhøje og et lille fint museum fortæller deres historie. FerieRytter har sørget for trykte og elektroniske rutekort.

ferierytter-lolland-falster-bellingegaard-anne-holm
Anne Holm byder velkommen – og tilbereder dejlig mad i herskabelige omgivelser.

FerieRytter har lavet aftaler om ridning i disse skove for FerieRytters gæster, og vi har aftaler med søde Anne på herregården Belligegård B&B om din overnatning og med Bellingegårds Sportsrideklub om lige den overnatning for din hest, som du har behov for.

Bellingegård er en gammel herregård, som er beliggende på Østfalster midt mellem Nykøbing Falster og Stubbekøbing i smukke omgivelser nær skov og strand. Bellinge ligger 2 km fra slottet Corselitze og den nærliggende Tromnæs strand er en dejlig sandstrand, og den kan nås på 4 minutter i bil.

Bellingegård Sportsrideklub (BELS) er certificeret indenfor opstaldning. Opstaldningscertificeringen er fra februar 2015 og den sidste nye certificeringsmulighed i Dansk Ride Forbunds certificeringsordning. Den har fokus på klubbens daglige drift af opstaldningsdelen. BELS var i forvejen certificeret indenfor organisation, sikkerhed, elevskole, ridelejr og D-stævne,