Foreningen FerieRytter har været så heldige at få en praktikant fra Leisure Management uddannelsen i praktik.
Vi byder velkommen til Pil Martins, som vil være i praktik hos os til udgangen af april 2019 🇩🇰
Pil præsenterer sig kort her:
 
Pil Martins:
Jeg er 32 år gammel og bor på Falster med min mand og 4 børn. Jeg har har redet på islandske heste i 26 år, og min mangeårige interesse for de islandske heste, har ført mig til Island af flere længerevarende ophold, hvor jeg har været beskæftiget med at træne ungheste og arbejde som rideturguide, og dermed fået indsigt i en seriøs hesteturismevirksomhed, samt hvad det indebærer for ansatte og virksomhedsejere at drive en sådan virksomhed.
Jeg er uddannet lærer, men jeg er nu på 6. semester på uddannelsen Leisure Management og forventer at afslutte uddannelsen sommeren 2019. Under uddannelsen har jeg især beskæftiget mig med naturturisme, økoturisme og hesteturisme.
Senest har jeg medvirket til stiftelse af en ny islænderforening, Smári, på Sydhavsøerne og Sydsjælland, men jeg har tidligere været aktiv indenfor Dansk Islandshesteforening.
Jeg håber, jeg igennem min praktik hos FerieRytter, kan øge mine kompetencer og viden indenfor hesteturisme i Danmark, men også at kunne bidrage positivt til FerieRytters formål om at udvikle og fremme hesteturisme lokalt og nationalt. Jeg ser frem til alle de spændende arbejdsopgaver, jeg er blevet præsenteret for, og jeg er sikker på at det både bliver sjovt og lærerigt at være en del af FerieRytter!